Now Reading:
“Ljeto na Bajerima” – sedam predstava od 30. lipnja do 25. kolovoza
Full Article 3 minutes read

“Ljeto na Bajerima” – sedam predstava od 30. lipnja do 25. kolovoza

ljeto na bajerima

Na današnjoj konferenciji koja je održana u Bedekovčini, na Bedekovčanskim jezerima, predstavljena je manifestacija “Ljeto na Bajerima 2019.” koja počinje 30. lipnja i traje sve do 25. kolovoza ove godine, te kroz taj period građani i gosti moći će pogledati 7 predstava. Manifestaciju organizira Općina Bedekovčina u suradnji s Povjerenstvom za kulturu Općine Bedekovčina, Bedekovčanskom udrugom mladih i TZP Srce Zagorja uz podršku Krapinsko-zagorske županije.

Načelnik Općine Darko Ban najavio je manifestaciju koja će ponuditi najpopularnije kazališne naslove kao što su cabaret Preko veze, Bankrot, Idi pa vidi, Škrtec, Metoda za brak, Dekorater i Grga Čvarak.

Adam Končić, kao domaćin glumac na manifestaciji, rekao je kako na manifestaciji predstavlja predstavu “Idi pa vidi” u kojoj se govori o vlasnici salona koja sa svojom djelatnicom pokušava ponovo pokrenuti frizersku radnju nakon što im je država ovršila prijašnji obrt. Uz malo gorčine, predstava pruža puno duhovitosti i zabave.

Na konferenciji je bio i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar izjavio je kako u Bedekovčini postoji tradicija i u Bedekovčini postoji kulturna publika. “Ovakve predstave, s ovakvim sadržajima, potrebne su našim ljudima, kako bi se spojila kultura s turizmom. “Ljeto na Bajerima” će u svim zagorskim hotelima imati svoje prospekte kako bi i gosti koji borave u županiji bili u mogućnosti u sklopu svog odmora mogu posjetiti ove predstave”, rekao je župan Kolar.

Sve predstave će se odigrati na otvorenom, na bedekovčanskim bajerima, a u slučaju loših vremenskih uvjeta, predstave će se odigrati u Osnovnoj školi Bedekovčina.

m.sopek/sjever.hr 17.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.