Now Reading:
U dva mjeseca Varaždincima i gostima nudi se 100-tinjak događanja. Pogledajte bogat program “Ljeta u Varaždinu”
Full Article 3 minutes read

U dva mjeseca Varaždincima i gostima nudi se 100-tinjak događanja. Pogledajte bogat program “Ljeta u Varaždinu”

ljeto varaždin

Pred Varaždincima je dva mjeseca programa manifestacije “Ljeto u Varaždinu” koje ove godine nudi 100-tinjak sadržaja na više od dvadeset lokacija u gradu. Direktorica Turističkog ureda TZ-a Varaždin, Jelena Toth, je kazala za program odnosno manifestaciju da traje dva mjeseca, od 15. lipnja do¸15. kolovoza i da na velikom broju lokacija u gradu posjetitelje očekuju različiti sadržaji, a što točno, pogledajte u programu koji vam donosimo.

-Ukupno tijekom dva mjeseca posjetitelje očekuje 100 različitih programa. Od koncerata, predstava, stand-up komedija, sportskih sadržaja, izložbi, kupanje na bazenima. Biti će mnoštvo sportskih sadržaja, odbojke, odbojke na pijesku, košarke, atletike, a imat ćemo i program dobrodošlice za sudionike Europskog ekipnog atletskog prvenstva. Biti će kino na otvorenom, izložbi u galerijama i treba spomenuti Festival varaždinskih dvorišta koji će se ove godine održavati dva dana – rekla je Toth, te dodala da će se održati i Drava festival sa zanimljivim događanjima.

Zamjenica varaždinskog gradonačelnika, Sandra Malenica, naglasila je da Grad Varaždin za “Ljeto u Varaždinu” izdvaja 130 tisuća kuna.

-Možda se to ne čini kao veliki iznos, ali je svakako dovoljan. Odmah kako “ljeto” završi počinje naš najveći festival Špancirfest. Veseli što se sve više gradskih ustanova i tvrtki uključuje u samu organizaciju. Pohvaljujem suradnju Turističke zajednice i ugostiteljskih objekata. Velika prednosti Varaždina je što na 5 do 10 minuta hodanja imate i Dravu i Aquacity. Dakle, svi oni koji neće ići na ljetovanje ili ovo vrijeme kada će biti u Varaždinu moći će uživati u ljetu- kazala je Malenica.

www.sjever.hr 08.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.