Now Reading:
PROGNOZA Puno sunca i visoke temperature – znamo i kad stiže nova kiša
Full Article 2 minutes read

PROGNOZA Puno sunca i visoke temperature – znamo i kad stiže nova kiša

prognoza

Nećemo napisati da će ovaj dan biti idealan, samo zbog toga što će nekim možda smetati jugozapadnjak koji bi povremeno mogao biti i umjeren. Svi drugi vremenski uvjeti bit će odlični, naravno za one koji vole sunce i toplinu. Toga će danas biti u izobilju, najavljuju prognostičari DHMZ-a. Na varaždinskom području bit će pretežno sunčano, a najviša dnevna temperatura bit će oko 28 °C.

Takvo će nas vrijeme pratiti i tijekom cijelog vikenda pa i na početku idućeg tjedna, uz napomenu da novi tjedan donosi još više temperature.
Ipak, prognostičari najavljuju i novu promjenu – u srijedu bi moglo biti kiše i grmljavine, uz nekoliko stupnjeva nižu temperaturu.
Do srijede, uživajmo u proljeću (i naznakama ljeta), a do tada se možda štogod i promijeni u atmosferi pa nas kiša zaobiđe!

Biometeorološka prognoza za petak

Biometeorološke prilike će biti povoljne za većinu ljudi u cijeloj zemlji. Omogućit će dobar san i odmor noću, te podržavati dobro raspoloženje i koncentraciju danju. Kronični bolesnici će osjetiti poboljšanje općeg stanja, pa će većini i podnošenje bolesti biti olakšano. Manje smetnje najosjetljivijima će predstavljati daljnji rast temperature zraka.

a.kučić/sjever.hr 07.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.