Now Reading:
Slijedi li danas konačan obračun i raskol u Živom zidu? Pernar Vladimiri dao ultimatum danas do 10 sati!
Full Article 2 minutes read

Slijedi li danas konačan obračun i raskol u Živom zidu? Pernar Vladimiri dao ultimatum danas do 10 sati!

živi zid

-Upravo sam razgovarao s Vladimirom Palfi i Ivanom Sinčićem, rekao sam joj da je nakon sve štete koju je napravila ostavka u Glavnom odboru stranke jedini moralni čin koji u ovom trenutku može učiniti – objavio je to kasno sinoć na svom Facebook profilu Ivan Pernar koji je ujedno Vladimiri poslao i ultimatum:

-Rekao sam joj da ima vremena do sutra u 10 sati i da u 11 sati sutra ujutro u Saboru radimo presicu za novinare, ovisno o njenoj odluci zavisi hoćemo li kolega Bunjac i ja ostati u Živom zidu.

Vladimira mi je na to rekla da izvolim izaći iz njene kuće, a Sinčić da su javnost i članovi uz nju. Nažalost, taj čovjek i dalje živi odvojen od stvarnosti. Kao što sam i ranije rekao, sudbina Živog zida u rukama je samo jedne osobe koja i dalje ne vidi ono što vidi ostatak države i uporno ju u svemu podržava bez obzira na sve.

Nažalost, bojim se da su svi naši napori uzaludni i da će ju Sinčić braniti do samog kraja bez obzira na sudbinu stranke jer mu je privatni interes njegove žene iznad interesa stranke i volje 99% njenih članova – stoji u objavi. Sve to znači da se trakavica oko Živog zida nastavlja danas pa tko izdrži izdrži.

www.sjever.hr 06.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.