Now Reading:
Otvorena Megastore Gaming arena tvrtke Hangar 18
Full Article 3 minutes read

Otvorena Megastore Gaming arena tvrtke Hangar 18

koren

Župan Darko Koren u pratnji zamjenika Darka Sobote i suradnika danas, u srijedu su posjetili novootvorenu H18 Megastore Gaming arenu uspješne koprivničke tvrtke Hangar 18. Igraonica je otvorena u sklopu moderne trgovine računalne i multimedijske opreme, a u četrdeset četvornih metara prostora namijenjenih za igru, smještena su najmodernija računala i konzole s najnovijim igrama koja će svim igračima video igara biti na raspolaganju kako bi još više izbrusili svoje igračke vještine. Ovo je sedma gaming arena, a osim u Koprivnici,  otvorene još i u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Rijeci, Varaždinu i Osijeku.

Vlasnik tvrtke Hangar 18 Mario Kralj je uvodno zahvalio svima koji su došli podržati priču ove uspješne internacionalne IT tvrtke, najavivši otvaranje proizvodnog pogona u poduzetničkoj zoni Dravska gdje je već smješten logistički centar tvrtke vrijedan sedam milijuna kuna. Novim pogonom u kojem će se sklapati televizijski prijemnici investicija će premašiti devet milijuna kuna, a kako je Kralj kazao, potražnja za njihovom novom linijom proizvoda je iznimno velika što znači da će postojati potreba za zapošljavanjem nove radne snage.

Župan Koren je čestitao vlasniku Kralju i njegovom timu na poduzetničkoj inicijativi koja je u kratkom roku postala tvrtka u svjetskim razmjerima s internacionalnim tržištem i poželjnim partnerom za svjetske ulagače.

„Ponos ste Koprivnice, cijele županije i Hrvatske te smo vam zahvalni što na svakom koraku promovirate svoj kraj. Svojim ste radom, zalaganjem i znanjem stvorili tvrtku koja svakog dana sve više raste i ono što je najvažnije, vraća nadu u gospodarski razvoj i potencijal koji naša sredina ima“, kazao je župan.

Čestitkama se pridružio i gradonačelnik Jakšić koji je dodao kako ga vesele poduzetničke inicijative kojih je sve više na području grada, a Hangar 18 je predvodnik u razvoju IT sektora i po stručnosti i po broju ljudi koji zapošljava. Nakon uvodnih govora, direktor marketinga Hangara 18 Mario Pintar prezentirao je prisutnima postignuća tvrtke te najavio nove linije proizvoda koje će uskoro izaći na tržište Hrvatske i Europe.

Otvorenje gaming arene posjetitelji su iskoristili da se upoznaju s novim tehnologijama, ali i da zaigraju neku od igara pa su tako župan i zamjenik Sobota pokazali svoje vještine u jednoj od najpopularnijih svjetskih igara Fornite.

www.sjever.hr/kckzz.hr 06.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.