Now Reading:
Valoviti papir Dunapack – zaposlenicima i njihovim obiteljima dva puta godišnje organizira izlet
Full Article 3 minutes read

Valoviti papir Dunapack – zaposlenicima i njihovim obiteljima dva puta godišnje organizira izlet

dunapack

Tvrtka Valoviti papir Dunapack d.o.o., članica Prinzhorn Grupe, potvrdila je svoju izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima tako što je i ove godine, drugu godinu zaredom, prošla reviziju svog HR sustava i ostvarila status Poslodavca Partnera.

Dunapack je u ovogodišnjem procesu certifikacije ostvario viši rezultat u dva ocjenjivana područja, Regrutiranje i selekcija te Odnos prema zaposlenicima, čime je potvrdio svoj fokus na kvalitetno zapošljavanje i zadržavanje zaposlenika.

Dunapack je u protekloj godini pokrenuo niz koraka kako bi HR funkcija bila dodatno osnažena IT podrškom, a tvrtka je u postupku certifikacije posebno pohvaljena za svoje kvalitetne employer branding aktivnosti, kojima nastoje približiti svoj rad potencijalnim zaposlenicima, te za brojne oblike nagrađivanja koje nudi svojim zaposlenicima.

U odnosu na prethodnu godinu, Dunapack je povećao broj sati usavršavanja po zaposleniku, a tvrtka se može ponositi i dobrim praksama interne komunikacije, kao i aktivnostima koje organizira kako bi dodatno potaknula dobre odnose prema i među zaposlenicima.

Primjerice, tvrtka dva puta godišnje organizira druženje zaposlenika i njihovih obitelji u Termama Tuhelj, a svake se godine organizira i team building za sve zaposlenike.

Sanja Miketić – Curman, Voditeljica ljudskih resursa Dunapacka, primila je certifikat Poslodavac Partner od Martine Kessler, Voditeljice projekta Certifikat Poslodavac Partner.

– Velika nam je čast i privilegij biti u krugu tvrtki koje imaju izvrsne prakse upravljanja ljudskim resursima. Certifikat Poslodavac Partner daje nam poticaj, ali i obvezu da kontinuirano unapređujemo HR procese i budemo još bolji. To ne bi uspijevali bez naših zaposlenika. Trenutno nam je u fokusu projekt implementacije HR softwarea na razini cijele Prinzhorn Grupe, čija smo članica, a na što smo izrazito ponosni. Vjerujemo da će se time postići efikasnije HR poslovanje, uz veću posvećenost brizi i razvoju zaposlenika, koji su ključ svake uspješne organizacije – istaknula je Miketić – Curman.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

www.sjever.hr/lider.media.hr 05.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.