Now Reading:
ŠOKANTNO: Učitelj iz Novog Marofa prijavljen policiji i ministarstvu: Djeca ga optužila da ih dira i spolno uznemirava!
Full Article 2 minutes read

ŠOKANTNO: Učitelj iz Novog Marofa prijavljen policiji i ministarstvu: Djeca ga optužila da ih dira i spolno uznemirava!

policija

Reporter Potrage Ivan Žada uspio je doći i do prozvanog učitelja koji je posljednja dva tjedna na bolovanju

Dirao ih je po kosi, ramenima, nogama, leđima po stražnjici… Prestrašene i šokirane ovo su svojim roditeljima ispričale djevojčice 5. razreda koje imaju 11 i 12 godina. Za seksualno uzmeniravanje optužile svog učitelja.

Čak su ga i snimile kako ih dira. Pod pritiskom roditelja ravnatelj osnovne škole u Novom Marofu optuženog je kolegu prijavio i policiji i ministarstvu.

Pa je onda tek nakon nekoliko sati čekanja – pristao stati i pred našu kameru te objasniti što se događa u njegovoj školi, za koju je odgovoran.

“Kćer mi je pričala da na satu informatike učitelj miluje curice po kosi, dira po ramenu. Kasnije je počeo s diranjem po nozi svih učenica, leđima, a odnedavno i diranje stražnjice, štipanje, govori im da su komadi”, rekla je majka 11-godišnje učenice.

“Učitelj je došao do njezine stolice, čučnuo stavio je ruku na naslon pa spustio i počeo je dirati po stražnjici”, rekla je majka 12-godišnje učenice.

“U toj cijeloj situaciji sam bio izbezumljen i nisam znao na koji način da pomognem djetetu”, rekao je otac 11-godišnje učenice.

Kada su se detalji ove monstruozne priče prije desetak dana proširili Novim Marofom, gradićem u Varaždinskoj županiji od tek trinaestak tisuća stanovnika, malo je reći da su građani ostali u šoku.

Osam djevojčica od jedanaest i dvanaest godina optužile su jednog od nastavnika informatike tamošnje osnovne škole za spolno uznemiravanje. Uplašene i zbunjene potanko su roditeljima opisale što im se događa pod školskim satom.

“Govorio im je da su komadi, da su ljepotice”

“Izjavila je da joj je bilo jako sram svega toga. I onda je ispričala cijelu kronologiju svega što se događalo. Znači da je taj učitelj te curice dodirivao po rukama, nogama, naramenicama, trbuhu”, rekao je otac 11-godišnje učenice.

više čitajte na https://vijesti.rtl.hr/potraga/3500735/ucitelj-iz-novog-marofa-prijavljen-policiji-i-ministarstvu-djeca-ga-optuzila-da-ih-dira-i-spolno-uznemirava/

www.sjever.hr/vijesti.rtl.hr

Input your search keywords and press Enter.