Now Reading:
Najljepše mame su na sjeveru Hrvatske. Titule otišle u Klanjec, Novi Marof i Varaždin
Full Article 2 minutes read

Najljepše mame su na sjeveru Hrvatske. Titule otišle u Klanjec, Novi Marof i Varaždin

miss mame

Iris Rusan iz baranjskog mjesta Luča ponijela je lentu Miss mame Hrvatske u kategoriji od 23 do 39 godina na natjecanju ljepote održanom u subotu navečer u Šibenskom kazalištu koje je okupilo 14 finalistica. U Dijamant kategoriji – od 40 do 53 godine, prema odluci žirija, titula najljepše hrvatske mame pripala je Zagrepčanki Višnji Filipćić Čabrajec – donosi Jutarnji.hr.

Natjecanje izbora najljepših mama Hrvatske održano je po četvrti puta u Šibeniku u organizaciji vlasnice licence, Šibenke s talijanskom adresom Maje Gnjidić Verdecchije, a uz potporu Grada Šibenika i Turističke zajednice.

Višnja Filipćić Čabrajec svoj izbor za najljepšu mamu u kategoriji Dijamant doživjela je vrlo emotivno.

Lenta najsimpatičnije mame otišla je u ruke šibenske nevjeste Vedrane Bušić. Za mamu s najviše stila proglašena je 24-godišnja Silvia Antolić iz Klanjeca, 43-godišnja Ivana Filipović iz Varaždina je ‘fashion’ mama, a najfotogeničnija je 36-godišnja Nika Ivić Krpić iz Zagreba. Mirela Gašpert Bertić dobila je, pak, lentu za elegantnost, Marija Lučić za osobnost, a najmama ‘glamour’ postala je Katarina Pintač Pisar iz Novog Marofa.

www.sjever.hr/Jutarnji.hr Foto Facebook 03.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.