Now Reading:
Ako ste se bojali da neće nastupiti možete odahnuti – Božo Vrećo stiže na Špancirfest
Full Article 2 minutes read

Ako ste se bojali da neće nastupiti možete odahnuti – Božo Vrećo stiže na Špancirfest

božo vrećo

U ukupno deset dana Špancirfesta, koji se ove godine održava od petka 23. kolovoza do nedjelje 1. rujna, vila Bedeković ponovno će donijeti bogati programa koncerata i kazališnih predstava. Ova po mnogočemu jedinstvena i ekskluzivna pozornica Špancirfesta profilirala se kao mjesto posebnih glazbenih doživljaja.

I publika, ali i izvođači osjećaju posebnu, intimnu atmosferu ocrtanu kulisom jedne od najljepših klasicističkih palača u Varaždinu pa su koncerti na tom mjestu uvijek nabijeni energijom i emocijama.

Iako bi bilo nepošteno izdvajati tko je ostao posebno zapamćen, publika zasigurno nije zaboravila nezaboravni nastup Bože Vreće koji se, ne smo vraća u 2019. godini, već će i otvoriti koncertni program ove pozornice.

Jedinstvena atmosfera pozornice kod vile Bedeković nije, međutim, rezervirana isključivo za glazbene užitke već se vila Bedeković pokazala sjajnim mjestom za vesele kazališne predstave za koje se uvijek traži karta više. Tako će biti i na 21. Špancirfestu, a omjer koncertnih i kazališnih programa postavljen je na 4:6.

www.sjever.hr 01.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.