Now Reading:
Županija Koprivničko-križevačka školama osigurava najbolje uvjete za rad, obnovljena školska kuhinja u OŠ Molve
Full Article 3 minutes read

Županija Koprivničko-križevačka školama osigurava najbolje uvjete za rad, obnovljena školska kuhinja u OŠ Molve

kuhinja molve

Povodom proslave Dana Osnovne škole Molve, župan Darko Koren svečano je otvorio novoobnovljenu školsku kuhinju, koja će značajno doprinijeti većoj kvaliteti boravka učenika u školi. Zajednički je to projekt Županije, Općine Molve i INA-e vrijedan 243 tisuće kuna, a uz građevinske radove, kuhinja je opremljena profesionalnim namještajem i uređajima. Školska kuhinja konačno ima i odgovarajuće skladište za hranu te veliki zamrzivač čime je riješen problem nabave namirnica unaprijed, a učenici su se s oduševljenjem prilagodili i novom, samostalnom načinu posluživanja hrane.

U svom obraćanju župan je čestitao ravnatelju, djelatnicima škole i načelniku Općine Zdravsku Ivančanu na velikim naporima koje ulažu kako bi školstvo u Molvama bilo na najvišoj razini, a učenici i njihovi učitelji imali najbolje uvjete.

„Županija čini sve kako bi školama kojima je osnivač osigurala najbolje moguće uvjete za rad, a u Molvama imamo i veliku potporu Općine koja, iako to nije dužna, školi pomaže u mnogim stvarima i na tome smo kao partneri izuzetno zahvalni. U ovoj se školi osjeća radost i zajedništvo te strast učitelja prema poslu, a znamo kako je posao u prosvjeti nemoguće obavljati ako se ne pokaže ljubav i želja za stvaranjem mladih generacija kojima treba dati prave temelje. Ovo je ustanova koja to čini iznimno uspješno, jako ste dobro organizirani, a s poboljšanjem materijalnih uvjeta te značajnim investicijama koje su ovdje realizirane, podignut je standard na dobrobit svih učenika i njihovih učitelja. Molve su oduvijek bile prosperitetna općina koja sa Županijom njeguje partnerski odnos, a na taj smo način ušli i u projekt obnove školske kuhinje. Veselimo se daljnjoj suradnji i realizaciji novih projekata“, kazao je župan te ujedno čestitao Dan škole.

Nakon svečane sjednice, župan je u pratnji načelnika Ivančana, ravnatelja Jakovića i ostalih gostiju obišao prostore Škole i kuhinje te su samoposluživanjem imali prilike uvjeriti se u funkcionalnost novoobnovljene kuhinje.

www.sjever.hr 01.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.