Now Reading:
Varaždinski Parkovi su proslavili 67. godišnjicu rada.
Full Article 2 minutes read

Varaždinski Parkovi su proslavili 67. godišnjicu rada.

parkovi

Povodom velike su obljetnice dodijeljene jubilarne nagrade i održan prigodni domjenak, kojemu su nazočili djelatnici Parkova i njihovi gosti, među kojima i zamjenik varaždinskoga gradonačelnika Zlatan Avar. Jubilarnu nagradu je primilo 12 radnika, kojima se na dugogodišnjoj lojalnosti tvrtki zahvalio direktor Parkova Alen Runac.

Glavni cilj ove Uprave je podići standard radnicima. Radimo i raditi ćemo sve što je u našoj moći da ostvarimo taj cilj.To se ne može dogoditi preko noći, ali vjerujem da ćemo u konačnici uspjeti od Parkova napraviti tvrtku zadovoljnih radnika. Oni to, prema svemu što rade i zaslužuju biti – rekao je direktor Runac.

Rast radničkog standarda u tvrtki Parkovi prioritetnim je istaknuo i dogradonačelnik Zlatan Avar. Podsjetio je da Parkovi otkupljuju dionice od drugih vlasnika kako bi se tvrtka vratila u 100-postotno vlasništvo Grada. Direktor Parkova Alen Runac još je istaknuo zadovoljstvo sve boljom prepoznatljivošću Parkova kao jedne od najkvalitetnijih tvrtki u branši, a što se reflektira novim poslovima ne samo u gradu Varaždinu nego i na nacionalnom tržištu.

Varaždinska tvrtka i ove je godine primila nekoliko nagrada na domaćim i međunarodnim strukovnim sajmovima. Parkovi su lider tvrtki u branši u borbi za dodjelu europskih novaca za intervencije na gradskim grobljima.

www.sjever.hr 01.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.