Now Reading:
Patrola obišla Koprivnicu uzduž i poprijeko, pogledajte što je zaključila?
Full Article 3 minutes read

Patrola obišla Koprivnicu uzduž i poprijeko, pogledajte što je zaključila?

koprivnica

Turistička patrola Večernjeg lista je tijekom jesenskih, zimskih i proljetnih mjeseci zavirila u svaki kutak kontinentalne „Lijepe naše“ i donijela zaključak.

Koprivnica je šampion kontinentalnog turizma jer to je grad koji živi tijekom cijele godine, a ne kampanjski. Jednostavno, Koprivnica ima dobru priču za jednodnevne turiste.

Ovo je velika stvar za našu Koprivnicu jer je iza sebe po ocjenama Večernjakove turističke patrole ostavila Nacionalni park Plitvička jezera i Nacionalni park Krka, gradove Osijek, Varaždin, Fužine, Slavonski brod…

Renesansni festival – Top manifestacija, Podravski motivi, Koprivnička bajka, Ribolovci svome gradu, oborili su s nogu ocjenjivače.

Izložbe, predstave, koncerti, radionice tijekom cijele godine donijele su nam još jedan veliki plus u njihovim očima.

Nemojmo zaboraviti istaknuti činjenicu, da smo pametan i štedljiv grad. Bicko – besplatan javni sustav za prijevoz biciklima, Busko – besplatan električni javni prijevoz, Living Lab – živući laboratorij na Lenišću, ispitivanje nove LED tehnologije žarulja na stupovima javne rasvjete. Sve su to jako bitne stvari kojih možda nismo niti svjesni u dovoljnoj mjeri, a koje privlače jednodnevne turiste u našu Koprivnicu.

Budimo ponosni na ovaj rezultat turističke patrole Večernjeg lista, na sebe i naš grad. Skromnost, marljivost, poštenje, obrazovanje i konstantna ulaganja na svim područjima, laganim, ali sigurnim koracima donose plodove uspjeha koje ćemo zajedno s osmijehom na licu i velikim zadovoljstvom degustirati.

www.sjever.hr/koprivnica.hr 31.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.