Now Reading:
Hrvatske odbojkašice rasturaju u Varaždinu na terenu – pogledajte kako izgledaju u ulozi manekenki
Full Article 3 minutes read

Hrvatske odbojkašice rasturaju u Varaždinu na terenu – pogledajte kako izgledaju u ulozi manekenki

odbojka

Hrvatske odbojkaške reprezentativke blistaju u novom modnom editorijalu kojeg su snimile uoči početka Europske zlatne lige i Final Foura.
Šest reprezentativki prepustilo se u ruke stručnjaka, a rezultat je izvrstan. Iako su često na raznim snimanjima, kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije Samanta Fabirs kaže da je ovo bilo jedno od najljepših:
– Uživale smo u svakom trenutku. Puno pažnje posvećujemo sebi i vlastitom stilu pa je ovo bilo jedno iskustvo koje će nam zasigurno biti od koristi. Ovo je uvod u naše aktivnosti i najbolji poziv navijačima da nas bodre na utakmicama u Areni Varaždin.

Fotograf Filip Popović imao je zadatak prenijeti pozitivnu emociju naših djevojaka ispred kojih su tjedni napornih treninga i rada. Svaka od njih zrači osobnošću i veseljem. Jedna od upravo najveselijih na snimanju je bila Rene Sain koja je vezana za svoj rodni grad Poreč za koji kaže:
– To je moj omiljeni i naljepši grad u Hrvatskoj, moj dom i tamo se nalaze svi meni dragi ljudi, obitelj, dečko, prijatelji, rodbina. Uživam uz more i nigdje mi nije ljepše nego u mom Poreču.

Ovo ljetno snimanje uvod je u višemjesečne aktivnosti hravstke odbojkaške reprezentacije. U njemu je uživala i Zagrepčanka Nikolina Božičević koja se upravo vratila iz Budimpešte u kojoj je osvojila naslov prvakinja Mađarske. Njena sugrađanka Lucija Mlinar odijevanju i modnom izričaju posvećuje puno pažnje:
– U slobodno vrijeme od odbojke uživam se posvetiti sebi i uređivanju. Svoj stil bih opisala pomalo otkačenim i udobnim. Volim pratiti svjetske trendove. Najdraži modni odjevni predmet mi je dobra kožna jakna, a haljine jednostavno obožavam.

Slobodne trenutke ove vrhunske sportašice vole iskoristiti i za druženja s prijateljima. Osječanka Beta Dumančić kaže:
– Iako mi je Zadar vrlo zanimljiv grad, volim svoj Osijek i druženja s obitelji i prijateljima.

Odbojkašicu Vedranu Jakšetić i njene suigračice za ovo posebno snimanje uredili su vizažistica Mirta Pejić te frizer Danijel Palšć. Zadatak je bio istaknuti ljepote naših odbojkašica zadržavajući njihovu osobnost i prepoznatljivost.

Hrvatska odbojka ispisuje nove stranice svoje povijesti. Bliže se utakmice grupne faze Europske zlatne lige za seniorke koje će se igrati u varaždinskoj Areni, od 29. svibnja do 15. lipnja. U istoj će se dvorani 21. i 22. lipnja igrati Final Four Europske zlatne lige što znači da će se tijekom lipnja u Hrvatskoj okupiti neke od najboljih europskih odbojkaških nacionalnih vrsta. Hrvatske reprezentativke grupnu fazu domaćih utakmica otvaraju s Mađarskom večeras, nastavljaju s Austrijom 1. lipnja i završavaju s Francuskom 15. lipnja.

www.sjever.hr Foto Filip Popović 31.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.