Now Reading:
Gospodarski potencijal grad Lepoglava predstavlja na ovogodišnjem varaždinskom gospodarskom sajmu
Full Article 3 minutes read

Gospodarski potencijal grad Lepoglava predstavlja na ovogodišnjem varaždinskom gospodarskom sajmu

lepoglava sajam

Na ovogodišnjem, petom po redu Gospodarskom sajmu Varaždin, predstavio se i Grad Lepoglava sa svojoj bogatom kulturnom, ali i gospodarskom tradicijom, a sav potencijal gospodarstva Grad će predstaviti danas i sutra na Sajmu.

Uz izlagače iz Lepoglave koji se predstavljaju, na otvorenju Sajma bio je i gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić. “Interes izlagača je bio veliki i nadam se da će izlagači dostojno predstaviti Grad i da će budući ulagači prepoznati potencijal u ljudima i Gradu kao dobrom partneru. U Gradu u ovom trenutku imamo 8 ha komunalno uređenog zemljišta i ulagače oslobađamo komunalne naknade, doprinosa, pomažemo im u izradi poslovnih planova kao i u izradama aplikacija prema fondovima Europske unije. Ovog trenutka u Gradu imamo svega 180 nezaposlenih osoba i nikada u dvadeset godina nije bilo toliko malo nezaposlenih”, rekao je gradonačelnik Škvarić.

Osim gospodarstvenika, na Sajmu se predstavljaju i lepoglavske udruge sa lepoglavskom čipkom i eksponatima ahata.

Glavni partner GSV-a 2019. je Varaždinska županija, a glavni pokrovitelj GSV-a je Grad Varaždin. Pokrovitelji Gospodarskog sajma Varaždin 2019. su Hrvatska gospodarska komora,HGK – Županijska komora Varaždin, Obrtnička komora Varaždinske županije, Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin, TZ Grada Varaždina i TZ Varaždinske županije. Organizator Gospodarskog sajma Varaždin 2019. je marketinška agencija Tin – marketing d.o.o. iz Varaždina, sajam je otvoren do 18 sati.

m.sopek/sjever.hr 31.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.