Now Reading:
Morat ćete još malo izdržati ovu kišu i hladnoću
Full Article 2 minutes read

Morat ćete još malo izdržati ovu kišu i hladnoću

kiša

Danas još umjereno do pretežno oblačno, mjestimice s kišom dok će u petak na kopnu biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Vikend bi trebao biti sa puno više sunca. No, drugi tjedan opet nestabilno sa kišom.

Danas nas oćekuje umjereno do pretežno oblačno, mjestimice s kišom. Na Jadranu promjenljivo oblačno, u Dalmaciji uz lokalne pljuskove i grmljavinu. Vjetar u unutrašnjosti umjeren sjeverni i sjeverozapadni, povremeno s jakim udarima. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana puhat će umjerena do jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima, a na jugu većinom umjereno jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 11 do 15, na Jadranu i istoku zemlje između 17 i 22 °C.

Sutra promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, češćim na Jadranu. Malo kiše ili pokoji lokalni pljusak moguć je na istoku i jugu Hrvatske. Vjetar većinom umjeren sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni. Na Jadrana će puhati umjerena do jaka bura koja će poslijepodne postupno slabjeti. Najniža jutarnja temperatura uglavnom od 7 do 12, na Jadranu između 13 i 16, a najviša dnevna od 18 do 22 °C, u gorju malo niža.

s.kalajdžija/sjever.hr/DHMZ 30.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.