Now Reading:
Mali ulični festival u Stubičkim Toplicama – spoj Cest is d’Besta i Špancirfesta
Full Article 2 minutes read

Mali ulični festival u Stubičkim Toplicama – spoj Cest is d’Besta i Špancirfesta

muf

Od 7. do 9. lipnja u Stubičkim Toplicama održat će se drugo izdanje Malog uličnog festivala. U tri dana događanja posjetitelje očekuje šarenilo boja, glazbe i hrane.

Festival ima i prodajno-izložbeno i kulturni karakter, te uz bogatu gastro ponudu i ponudu obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, nudi: dječje kazališne predstave, predstave za odrasle – cabare, ART park sa raznim uličnim performerima, koncerte popularnih glazbenih sastava – Pips, Chips & Videoclips, Soulfingersi  The Frajle, te brojna popratna događanja,  najavili su na danas održanoj konferenciji za novinare gradonačelnik Milan Bandić, načelnik Općine Stubičke Toplice Josip Beljak, domaćin Malog uličnog festivala Adam Končić i predsjednik Radnog tijela za turizam i promidžbu Općine Stubičke Toplice Filip Poštek.

„Već smo se lani osvjedočili kako se Mali ulični festival razvio u koncepcijski jedinstven i prepoznatljiv zagorski susret, u čijem je središtu pozornosti kultura, polet, energija i smijeh za sve ljude dobre volje. Oduševljava stoga entuzijazam organizatora, naših dragih prijatelja iz Stubaka, kao i sudionika Festivala, kazao je tom prigodom gradonačelnik Milan Bandić i pozvao Zagrepčane da u što većem broju posjete Stubake.

Načelnik općine Josip Beljak je naglasio kako je ovaj Festival spoj zagrebačkog Cest is d’Besta i varaždinskog Špancirfesta.

Organizatori su također napomenuli da je ulaz na Festival besplatan, a da je Grad Zagreb za tu prigodu osigurao besplatne ZET linije koje će zainteresirane prevoziti iz Zagreba u Stubičke Toplice.

www.sjever.hr/zagreb.hr 30.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.