Now Reading:
Dostupna mobilna aplikacija za projekt KAM SE KOJE SMEĆE MEĆE – smece.hr
Full Article 2 minutes read

Dostupna mobilna aplikacija za projekt KAM SE KOJE SMEĆE MEĆE – smece.hr

aplikacija kksm

Građani s područja Grada Lepoglave i Općine Klenovnik informacije o tome kako pravilno gospodariti otpadom od nedavno mogu saznati putem posebne mobilne aplikacije – Smece.hr.

Naime, u okviru projekta “Kam se koje smeće meće”, kojeg zajedno na svom području provode navedene dvije jedinice lokalne samouprave, izrađena je mobilna aplikacija koja će pomoći građanima riješiti nedoumice oko pravilnog razvrstavanja otpada i postupanja s pojedinim vrstama otpada prema pravilima koja vrijede za Grad Lepoglavu i Općinu Klenovnik. Velika u pomoć u tome bit će tražilica koju aplikacija Smece.hr nudi, a pomoću koje korisnik vrlo jednostavno može doznati u koji spremnik odložiti pojedinu vrstu otpada.

Koristeći aplikaciju, građani također mogu čitati novosti o projektu, informirati se o projektnim aktivnostima, saznati informacije o zbrinjavanju otpadnih baterija na području Grada Lepoglave i Općine Klenovnika, doznati informacije o odvozu građevinskog i EE otpada i kompostiranju. Aplikacija nudi informacije o aktualnostima vezanima za rad nadležnog reciklažnog dvorišta te raspored odvoza otpada po naseljima za područje Grada Lepoglave i Općine Klenovnik.

Uz sve informacije koje im se nude, koristeći aplikaciju građani mogu prijaviti lokaciju nepropisno odbačenog otpada.

Aplikacija Smece.hr je ovih dana puštena u rad i dostupna je za preuzimanje za Android i za iOS sustave. Preuzet se može na Google Playu Apple Storeu. Sve informacije o samoj aplikaciji nalaze na web adresi www.smece.hr.

www.sjever.hr/lepoglava.net 29.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.