Now Reading:
Na 16. Memorijalu “Stjepan Paša” sudjelovalo tristotinjak malih vatrogasaca
Full Article 2 minutes read

Na 16. Memorijalu “Stjepan Paša” sudjelovalo tristotinjak malih vatrogasaca

mali vatrogasci

U organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica u nedjelju je na igralištu Nogometnog kluba Miklinovec održan 16. Memorijal “Stjepan Paša”, vatrogasno natjecanje namijenjeno najmlađim uzrastima dobrovoljnih vatrogasaca i vatrogasne mladeži. Ove godine natjecanje je okupilo 26 ekipa i tristotinjak malih vatrogasaca iz cijele države koji su pokazali zavidnu  tehniku i umijeće, a uz organizatore i predstavnike Grada Koprivnice  prisustvovao mu je i zamjenik župana  Ratimir Ljubić.

Kako je zamjenik istaknuo u prigodnom govoru, Koprivničko-križevačka županija je ponosna na svoju vatrogasnu tradiciju u kojoj velik obol, uz profesionalne postrojbe, daju i dobrovoljna vatrogasna društva koja uz pomladak nemaju razloga za brigu.

Gradonačelnik Mišel Jakšić je kazao kako grad ima jednu od najboljih vatrogasnih zajednica u zemlji koja se temelji na sinergiji dobrovoljnih vatrogasnih društava i Javne vatrogasne postrojbe te uz čestitku svim sudionicima svečano otvorio natjecanje.

Memorijalu su prisustvovali i predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Goran Matoničkin, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić te zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž sa suradnicima.

www.sjever.hr/kckzz.hr 27.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.