Now Reading:
Karačić: Još uvijek uživamo u uspjehu, a u Sesvete idemo potpuno rasterećeni
Full Article 3 minutes read

Karačić: Još uvijek uživamo u uspjehu, a u Sesvete idemo potpuno rasterećeni

Varaždin će danas u Sesvetama i službeno proslaviti naslov prvaka Druge HNL i naravno, povratak u najelitniji rang hrvatskog nogometa. Prema službenom protokolu trebao bi im sutra biti uručen i pehar. Osim u srijedu, kada su imali slobodan dan, igrači su cijeli tjedan normalno trenirali opijeni velikim uspjehom i pobjedom nad Šibenikom koja je gradu Varaždinu vratila prvoligaški nogomet nakon dugih sedam godina posta.

Ne znam više tko mi je sve čestitao, s kim sam sve razgovarao. Svi smo sretni, presretni i zadovoljni što smo napravili za Varaždin i Varaždinsku županiju. Na utakmici mi je bila cijela obitelj, sin, kćer, zet, supruga i zajedno se samnom i igračima radovali. Uostalom kako i nebi. Velika je to stvar – rekao je na početku razgovora trener Karačić u čijem se glasu još uvijek osjećala euforija.

Varaždin sutra u Sesvetama mora još odraditi utakmicu sa istoimenim domaćinom i onda krenuti u prvoligaške pripreme.
– Idemo u Sesvete potpuno rasterećeni. Napravili smo sve i neke igrače ću odmoriti. Benko, Fučak i Miličević protiv Šibenika su igrali pod injekcijama i oni će se, zajedno sa Jertecom i Babićem, sutra odmoriti. Sasvim logično, pružit ću priliku onima koji su do sada imali manju minutažu u prvenstvu, ali su također doprinjeli ovom uspjehu, zaslužili su. Još uvijek razmišljam o prvoj jedanaestorici, no to su slatke brige u ovom trenutku.

Priliku će dobiti i neki juniori.
 Da, kao nagradu za dobre igre ove sezone u juniorskoj konkurenciji priliku će dobiti Crnčec, Cerovčec i Golub. Normalno, želim i tražim da se pokažu i dokažu kako se na njih može računati u budućnosti.
Nakon sutrašnjeg susreta sa Sesvetama, utakmica počinje u 17.30 sati, Varaždin očekuje još finale županijskog Kupa  a onda je pred upravom velik posao. Hoće li Branko Karačić ostati u Varaždinu?
 Iskreno, još o tome ne razmišljam. Vjerujte mi, uživam u ovom uspjehu baš kao i moji suradnici i igrači. Bit će vremena za razgovore, barem u tome nisam nikad bio problematičan. Kako ste i rekli, imamo još dvije utakmice finala županijskog Kupa protiv Bednje sljedeći tjedan, trebaju se igrači nakon toga malo i odmoriti jer prvoligaško prvenstvo počinje već 19. srpnja. Zato ćemo morati brzo reagirati – zaključio je još uvijek euforični, ali i uvijek susretljivi i za razgovor spreman trener Branko Karačić.

r.lukavečki/sjever.hr 25.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.