Now Reading:
Ivica Sertić i Mateas Delić uoči Rijeke: “Nadamo se da će publika doći pozdraviti našu mladu momčad i veliki jubilej našeg kapetana”
Full Article 2 minutes read

Ivica Sertić i Mateas Delić uoči Rijeke: “Nadamo se da će publika doći pozdraviti našu mladu momčad i veliki jubilej našeg kapetana”

slaven belupo

Nogometaši Slaven Belupa danas će u posljednjem, 36. kolu Hrvatski Telekom Prve lige biti domaćin drugoplasiranoj momčadi prvenstva Rijeci. Bit će to četvrti međusobni susret ovih dviju momčadi ove sezone. U Koprivnici smo gledali remi rezultatom 1:1 kada je pogodak za Slaven Belupo postigao Bačelić Grgić, dok je na Rujevici jednom slavila Rijeka s 2:0, a jednom je odigrana utakmica bez golova. Naša momčad u susret ulazi u vrlo dobroj formi, u posljednjih je pet susreta ostvarila tri pobjede.

Delegirani su i suci subotnje utakmice. Dalibor Mlakar bit će glavni sudac, dok će mu pomoćnici biti Igor Krmar i Krunoslav Ambrinac. Sva trojica dolaze iz Zagreba. Četvrti sudac bit će Tomislav Bionda iz Zaprešića, delegat Robert Balen iz Zagreba, dok će kontrolor utakmice biti Miroslav Vitković iz Velike Gorice.

Utakmica između Slaven Belupa i Rijeke bit će posebna i zbog tristotog nastupa kapetana Mateasa Delića u dresu našeg kluba. Delić je u ‘svojim nogama’ skupio 255 prvenstvenih utakmica, 33 nastupa u Kupu te 11 nastupa u Europskim natjecanjima, pritom postigavši 40 pogodaka. Tristo utakmica u dresu najdražeg kluba zaslužuje svaku pohvalu i, već sada, status legende kluba.

Dragi navijači, dođite i podržite svoj klub u posljednjem ovosezonskom susretu i, naravno, zaplješćite velikom jubileju našeg kapetana! Utakmica će se igrati u subotu s početkom u 20 sati, a blagajne i ulazni na stadion otvorit će se dva sata ranije.

Tekst i foto NK Slaven Belupo 25.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.