Now Reading:
MIŠIĆI I SNAGA: Ovog vikenda na TTS-u – Varaždin Throwdown!
Full Article 2 minutes read

MIŠIĆI I SNAGA: Ovog vikenda na TTS-u – Varaždin Throwdown!

crosfit

Fina hrana, dobra cuga, mjuza, uživancija na terasi i atraktivno natjecanje u CrossFitu, može li bolje?

„Dođite u Tts Sport Centar Varaždin u suboti i nedjelju, 25. i 26. svibnja, jer CrossFit Varaždin po 9. puta organizira natjecanje u funkcionalnom fitnessu – CrossFitu. Varaždin Throwdown jedno je od najvećih natjecanja u regiji koji svake godine okuplja brojne natjecatelje iz Hrvatske i inozemstva.

I ove godine će se natjecanje održati na kompleksu Tts Sport Centar Varaždin za 120 natjecatelja koji su podijeljeni u dvije kategorije, ELITE i OPEN. Borit će se za titulu „FITTEST IN VARAŽDIN 2019“, a ujedno vam i pokazati što to CrossFit čini posebnim i zašto je najbrže rastuća grana funkcionalnog fitnessa.
ELITE je prestižna kategorija u koju upadaju 24 najbolja natjecatelja i 16 natjecateljica iz dva online kvalifikacijska treninga, dok će u OPEN kategoriji nastupiti 56 muškaraca i 16 žena.

S obzirom na to da se radi o dvodnevnom natjecanju koje će oba dana trajati od jutra do večeri, ekipa iz Maraschino Craft bara brinut će o tome da ne ostanete žedni, dok će za klopu biti zaduženi jedni od najboljih street foodera na ovom području, KRTof DOG sa svojim specijalitetima koje definitivno ne želite propustiti”, poručuju organizatori.

www.sjever.hr foto: Crossfit Varaždin 24.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.