Now Reading:
Napokon proljeće, ali…Na vidiku je novo pogoršanje vremena!
Full Article 2 minutes read

Napokon proljeće, ali…Na vidiku je novo pogoršanje vremena!

park

Ako ste nestrpljivo čekali dane bez kiše, dočekali ste (konačno) i to! Prognostičari DHMZ_a, naime, najavljuju da do kraja tjedna na varaždinskom području kiše neće biti, a temperatura će biti ugodna – od 20 do 23 Celzijeva stupnja.

Danas će biti djelomice sunčano, ali i dalje ne baš posve stabilno. Povremeno će biti promjenljive naoblake. Puhat će sjeverozapadni vjetar, a najviša će dnevna temperatura biti oko 19 °C.

Sutra više sunca i viša temperatura, oko 21 stupanj, a ljepoti dana svakako će pridonijeti činjenica da neće biti vjetra.

I u subotu nas očekuje pravo proljetno vrijeme, sunčano i toplo, bez vjetra, a nedjelja pak će biti najtopliji dan ovoga tjedna, s temperaturom oko 23 °C u najtoplijem dijelu dana. Od ponedjeljka druga priča. Prema trenutnim prognozama, već tijekom prijepodneva počet će kiša koja će padati do večeri, a temperatura će pasti na 17 stupnjeva.

Biometeorološka prognoza za četvrtak
Konačno i drugačija bioprognoza! U cijeloj zemlji će se biometeorološke prilike poboljšati i utjecat će na poboljšanje općeg stanja kod ljudi. Kronični bolesnici neće više imati tegobe uzrokovane vremenom. Većina ljudi će biti boljeg raspoloženja i koncentracije nego prethodnih dana, a i radni učinak će im biti bolji.

a.kučić/sjever.hr/DHMZ 23.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.