Now Reading:
Zagrebačka županija osigurala milijun kuna za Wi-Fi 4 Smart Green Ring
Full Article 2 minutes read

Zagrebačka županija osigurala milijun kuna za Wi-Fi 4 Smart Green Ring

internet

Zagrebačka županija osigurala je milijun kuna kojima će sufinancirati gradovima i općinama na svom području postavljanje hot spot točki odnosno Wi-Fi mreže na trgovima, igralištima, parkovima, školama, knjižnicama, šetalištima, društvenim domovima i ostalim otvorenim površinama koje nude javne sadržaje i mjesto su okupljanja stanovnika. Javni poziv za tu namjenu otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. rujna 2019. godine.

Postavljanjem mreže stvorit će se temelj za otvorenu komunikaciju i bolju povezanost Zagrebačke županije uz implementaciju naprednih komunikacijskih tehnologija te besplatan pristup Internetu za sve građane i posjetitelje, viši životni standard te kvalitetnije i dostupnije usluge.

Prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne samouprave na području Županije koje su do prijave na javni poziv ugovorile nabavu opreme i instalaciju pristupnih Wi-Fi točaka na javnim površinama i u objektima javne namjene uz besplatan pristup Internetu za sve građane i posjetitelje.

Prijavitelj može ostvariti sufinanciranje za jedan projekt, a maksimalna visina potpore iznosi 80.000 kuna.

www.sjever.hr 22.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.