Now Reading:
Veliki koncert Zdravka Čolića u Varaždinu – doznajte kako do ulaznica
Full Article 3 minutes read

Veliki koncert Zdravka Čolića u Varaždinu – doznajte kako do ulaznica

zdravko čolić

Mnoge je itekako razveselila vijest da u varaždinsku Gradsko sportsku dvoranu kod Drave, popularnu Arenu, dolazi Zdravko Čolić, na čijem će koncertu, kao i na svakom dosad, uživati sve generacije i obožavatelji ovog velikog glazbenika i miljenika regije.

Prepustite se najljepšim ljubavnim stihovima ove jeseni i nemojte propustiti veliki koncert u varaždinskoj Areni, 26. listopada. Organizatori najavljuju da će Zdravko Čolić još jednom potvrditi status jedne od najvećih zvijezda na ovom području.

Osim što će nas glazbenik razveseliti izvedbom nekih od svojih bezvremenih hitova poput „Ti si mi u krvi“, „Pjevam danju, pjevam noću“, „Pusti, pusti modu“, „Esma“, „Što ti dadoh“, „Zar se nismo shvatili“, na ovom koncertu ćete ujedno imati priliku poslušati uživo i pjesmu „Ničeg nije bilo između nas“ koja je u vrlo kratkom roku osvojila srca publike diljem regije.

Svima koji su barem jednom bili na Čolinom koncertu, poznato je kako su njegovi nastupi ispunjeni pozitivnom energijom. Glazbenik se uvijek pobrine za vrhunsku atmosferu i ispuni srca predivnim emocijama i prizove neka davna sjećanja svojim izvedbama.

S nestrpljenjem iščekujemo ovaj veliki koncert, stoga ne propustite priliku i vidimo se u subotu, 26. listopada u varaždinskoj Areni!

Ulaznice su u prodaji, a možete ih kupiti putem sustava Eventima te na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof – Caffe bar Rose
Ludbreg – Caffe bar Rondo
Mursko Središće – Caffe bar Parks
Prelog – City bar
Palovec – Domino bar
Koprivnica – Caffe bar Stefano
BP Petrol

www.sjever.hr 21.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.