Now Reading:
Predstavljen program za 440. rođendan grada Čakovca
Full Article 3 minutes read

Predstavljen program za 440. rođendan grada Čakovca

dani grada cakovca

Na današnjoj konferenciji za novinare gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač i zamjenica direktora Turističke zajednice Grada Čakovca, Boška Ban Vlahek, predstavili su ovogodišnji program obilježavanja Dana Grada Čakovca. Ove godine pripremljen je bogati kulturni, zabavni program sa preko 30 različitih programa za sve dobne skupine.

“Ove godine Grad Čakovec slavi 440. rođendan i pripremili smo 31 program kroz tjedan dana kojima ćemo obilježiti Dane Grada. U petak započinjemo našu proslavu Festivalom cvijeća, jagoda i tradicije, a kao grad koji je dobio titulu Grada sporta ove godine smo pripremili raznolike sportske programe, a jedan od zanimljivijih sportskih događaja je Utrka grada Čakovca gdje će se sav prikupljeni novac od kotizacija donirati oboljelima od celijaklije. Najsvečaniji dio obilježavanja Dana grada Čakovca je 29. svibnja kada je planirana Svečana sjednica Grada s početkom u 12 sati na kojoj će biti podijeljena priznanja svim zaslužnim pojedincima”, rekao je gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač te dodao kako će za vrijeme obilježavanja Dana Grada biti izložen i Pokal Davis Cupa.

“Turistička zajednica već četvrtu godinu za redom organizira Festival cvijeća, jagoda i tradicije i ove godine na Festivalu će biti preko 140 izlagača iz cijele Hrvatske dok je prošle godine bilo svega 30-ak izlagača i grad Čakovec je svim izlagačima osigurao besplatno izlagačko mjesto. Ove godine pripremamo instalacije ispred kojih će se građani moći poslikati i poslati razglednicu u svijet iz grada Čakovca”, dodala je zamjenica direktora Turističke zajednice Boška Ban Vlahek.

Obilježavanje Dana grada Čakovca počinje u četvrtak, 23. svibnja i traje sve do 30 svibnja ove godine uz 31 različiti program za sve uzraste.

m.sopek/sjever.hr 21.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.