Now Reading:
Izdržite još dva dana – nakon toga sve više sunca i temperature u porastu
Full Article 2 minutes read

Izdržite još dva dana – nakon toga sve više sunca i temperature u porastu

prognoza

Još dva dana nestabilnog i promjenjivog vremena a onda bi trebalo stići više sunca i topline. Prema prognozi DHMZ-a danas nas očekuje nestabilno, sutra nešto više sunca, a od četvrtka kiša je stvar prošlosti. Prema vikendu sve manje oblaka a temperature će rasti.

Danas nas očekuje promjenljivo i nestabilno. Mjestimice će biti kiše te pljuskova s grmljavinom, ponajprije na sjevernom Jadranu te u zapadnim predjelima unutrašnjosti. Dulja sunčana razdoblja očekuju se u Dalmaciji te prijepodne i u Slavoniji i Baranji. Puhat će umjeren do jak jugozapadnjak, a na Jadranu južni vjetar i jugo. Jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na otocima ponegdje i viša, a najviša dnevna od 17 do 22 °C, u gorju malo niža.

Sutra djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice će biti kratkotrajnih pljuskova osobito u unutrašnjosti. Puhat će mjestimice umjeren jugozapadnjak, na Jadranu južni vjetar i jugo. Najniža juarnja temperatura zraka od 10 do 15, a naiviša dnevna između 17 i 22 °C.

s.kalajdžija/sjever.hr 21.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.