Now Reading:
Teška prometna nesreća u Zagorju. Autom udarila autobus pun vrtićke djece
Full Article 2 minutes read

Teška prometna nesreća u Zagorju. Autom udarila autobus pun vrtićke djece

nesreća

U ponedjeljak oko 09,40 sati u mjestu Sveti Križ bb, na raskrižju državne ceste 205 i županijske ceste 2248, došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovala 76-godišnja vozačica upravljajući osobnim automobilom i autobus kojim je upravljao 59-godišnji vozač – doznajemo u PU krapinsko-zagorskoj.

Do prometne nesreće došlo je kada vozačica osobnog automobila, dolaskom do raskrižja, nije zaustavila svoj automobil ispred prometnog znaka „Obavezno zaustavljanje“ već se uključila u promet, čime je oduzela prednost prolaska autobusu. Tom prilikom došlo je do udara autobusa u osobni automobil.

-U prometnoj nesreći vozačica je zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život te je zbrinuta u OB Zabok. U navedenom autobusu prevozilo se 31 dijete vrtićke dobi, pri čemu nitko od djece nije zadobio tjelesne ozljede. Vozač autobusa nije imao reakcije na alkohol a vozačici će se uzorak krvi izuzeti u OB Zabok radi utvrđivanja prisustva alkohola u krvi. Vozačica je zadržana na liječenju u OB Zabok – informacije su iz policije.

s.kalajdžija/sjever.hr Foto Facebook 20.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.