Now Reading:
52. Sajam i izložba zagorskih vina i Sljubljivanje vina i sira
Full Article 2 minutes read

52. Sajam i izložba zagorskih vina i Sljubljivanje vina i sira

izlozba vina

U organizaciji Krapinsko-zagorske županije, Općine Bedekovčina, Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije, Udruge Vino zagorje, HGK-Županijske komore Krapina, Obrtničke komore KZŽ i Ministarstva poljoprivrede dana 24. i 25. svibnja 2019. godine održati će se „52. Sajam i izložba zagorskih vina“, Bedekovčina 2019. godine.

Osnovni cilj manifestacije je okupljanje i organiziranje vinara radi unapređenja i razvoja vinarstva i vinogradarstva, pružanje stručnih savjeta u preradi i plasmanu grožđa i vina, kao i podizanje kvalitete vina na našem području. Posjetitelji mogu kušati najbolja i međunarodno nagrađivana zagorska vina.

U sklopu 52. Sajma i izložbe zagorskih vina, Bedekovčina 2019. godine, održati će se vođena degustacija na temu „Sljubljivanje vina i sira“.

Degustaciju će voditi djelatnici Ministarstva poljoprivrede , Sektor za stručnu podršku razvoju u poljoprivredi i ribarstvu, a radionica će se održati s početkom u 16.00 sati u prostorijama nogometnog kluba Tondach Bedekovčina, Prilaz jezerima bb.

www.sjever.hr 19.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.