Now Reading:
Stižu nove cirkusarije u Samobor – 9. CU’FUS!
Full Article 2 minutes read

Stižu nove cirkusarije u Samobor – 9. CU’FUS!

cufus

Ovogodišnji, deveti po redu, Cirkuski ulični festival u Samoboru (CU’FUS) trajat će tri dana na nekoliko lokacija: na Trgu kralja Tomislava i u parku kod Samoborskog muzeja, od 17. do 19. svibnja.

Očekuje vas bogat cirkuski ulični program, CU’FUSEK (dječji program, predstave i animacija), CHILLIBAR NA CU’FUS-u (dnevni glazbeni program u parku), CU’FUZIK (glazba na CU’FUS-u), CU’FUSARIJE (cirkuske radionice), cirkuska cabaret večer, prezentacije na CU’FUS-u, eko kutak, gastro ponuda, nagradne igre i još puno, puno cirkusarija…

Samozapaljivi Talijan, Nevjerojatnobalansirajući Venecualac, Niki (a nije) Beluči… samo su neki od mnoštva domaćih i međunarodnih artista koji će vas zabaviti i nasmijati na ovogodišnjem CU’FUS- u.

CU’FUS nudi mnoštvo domaćih i međunarodnih uličnih predstava s područja cirkuske umjetnosti. Umjetnici koji ove godine sudjeluju na CU’FUS-u istražuju razne sfere cirkusa, što uključuje eksperimentiranje s različitim novim medijima (glazba, suvremeni ples, mima, fizički teatar, digitalna umjetnost…). Na taj način se posjetiteljima Festivala pruža iskustvo suvremenih cirkuskih dostignuća.

Sav program na CU’FUS-u je besplatan, uz “obaveznu” donaciju u šešir umjetnika. Više informacija i detaljan program Festivala možete pronaći na www.cufus.net.

www.sjever.hr/samobor.hr 17.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.