Now Reading:
Potpisan ugovor o radovima na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području grada Lepoglave
Full Article 3 minutes read

Potpisan ugovor o radovima na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području grada Lepoglave

nerazvrstane ceste

U prostorijama Grada Lepoglave u utorak je potpisan Ugovor o radovima na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području Grada Lepoglave. Ugovor su potpisali gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić i direktor tvrtke Colas Hrvatska d.d. Siniša Košćak.

U postupku javne nabave za izvođenje radova na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području grada Lepoglave kao ekonomski najpovoljnija ponuda odabrana je ponuda tvrtke Colas Hrvatska d.d.. Ukupna vrijednost investicije iznosi 757.471,01 kuna ( sa PDV-om).

Ovim ugovorom obuhvaćeni su radovi na rekonstrukciji nerazvrstanih cesta na području grada Lepoglave za tri dionice ukupne dužine 1010 metara i to:

  • dionica 1 – nerazvrstana cesta Pošnjaci Donji s odvojcima ( NC 2-007 ) na području Mjesnog odbora Ves dužine 880 metara
  • dionica 2 – nerazvrstana cesta oznake NC 1-008 u Lepoglavi, od županijske ceste 2102 – Ulica hrvatskih pavlina do kućnog broja 25 dužine 40 metara
  • dionica 3 – nerazvrstana cesta oznake NC 1-086 u Kameničkom Podgorju – odvojak Jureni dužine 90 metara

Radi se o nerazvrstanim cestama koje su u naravi ne asfaltirane površine, pune udarnih rupa i ulegnuća.

Nakon potpisivanja ugovora izvođač radova će se uvesti u posao te je predviđeno da će radovi biti završeni u roku 60 radnih dana računajući od dana uvođenja u posao.

Cilj ovog projekta je boljom cestovnom povezanošću poticati ravnomjerni i održivi razvoj svih naselja na području Grada Lepoglave, omogućiti kvalitetniji život i razvoj gospodarstva, povećati dostupnost ulaganja, gospodarski razvoj i otvaranje novih radnih mjesta.

www.sjever.hr 17.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.