Now Reading:
26. Hrvatski festival sportske rekreacije na selu iduće godine u Višnjici
Full Article 3 minutes read

26. Hrvatski festival sportske rekreacije na selu iduće godine u Višnjici

sportske igre na selu

Iduće će godine Udruga za sport i rekreaciju “Sport za sve” Višnjica biti domaćin 26. Hrvatskog festivala sportske rekreacije na selu. Odluku o dodijeli domaćinstva višnjičkoj Udruzi za sport i rekreaciju donio je Hrvatski savez sportske rekreacije čiji su čelni ljudi posjetili Višnjicu kako bi se upoznali s tijekom priprema za održavanje jedne od najznačajnijih sportsko-rekreativnih manifestacija u Hrvatskoj.

U izaslanstvu Hrvatskog saveza za sportsku rekreaciju bili su njegov predsjednik, prof. emeritus dr. sc. Vladimir Findak; glavni tajnik Saveza, Vladimir Maček te član Upravnog odbora, Marijan Vugrinčić. S njima su se sastali gradonačelnik Grada Lepoglave, Marijan Škvarić; tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Lepoglave, Damir Kužir te njen član Stjepan Ficko dok su ispred domaćina 26. Hrvatskog festivala sportske rekreacije na selu, susretu nazočili predsjednik Udruge za sport i rekreaciju “Sport za sve” Višnjica, Mario Galinec i Josip Lončarek.
Predsjednik USR “Sport za sve” Višnjica, Mario Galinec zahvalio se Hrvatskom savezu sportske rekreacije na ukazanom povjerenju i dodijeli domaćinstva. 

– Željeli smo biti domaćini Hrvatskog festivala sportske rekreacije na selu upravo 2020. godine kako bismo obilježili 10 godina od prvog našeg domaćinstva Hrvatskom festivalu sportske rekreacije na selu, ali i zato što ćemo upravo 2020. godine proslaviti 50 godina od osnivanja Udruge za sport i rekreaciju “Sport za sve” Višnjica. Nadam se da će 26. Hrvatski festival sportske rekreacije na selu biti najbolje organizirani festival – istaknuo je Mario Galinec. Upoznao je tom prigodnom nazočne s brojnim aktivnostima koje USR “Sport za sve” Višnjica provodi. Predstavnici Hrvatskog saveza sportske rekreacije prisjetili su se festivala održanog 2010. godine u Višnjici istaknuvši zadovoljstvo njegovom organizacijom te atmosferom.

– Rekli ste da se nadate da će 26. Hrvatski festival sportske rekreacije na selu biti najbolje organizirani festival. Ja sam uvjeren da će biti. Vjerujem u to prisjećajući se festivala koji ste organizirali 2010. godine – istaknuo je prof. emeritus dr. sc. Vladimir Findak dodavši da je Višnjica dobila domaćinstvo jer se potvrdila kao dobar organizator. 

Udruzi za sport i rekreaciju “Sport za sve” Višnjica potporu i pomoć u organizaciji festivala pružit će Grad Lepoglava i Zajednica sportskih udruga Grada Lepoglave. 
– Organizatorima ćemo na raspolaganje staviti gradske resurse i pružiti punu pomoć i podršku u organizaciji. Uvjeren sam da će ovaj festival, kao sve što se organizira u Gradu Lepoglavi, biti na najvišem nivou. U to ne sumnjam poznavajući ljude i sredinu u kojoj će se festival održati – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić.

www.sjever.hr/lepoglava.hr 17.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.