Now Reading:
Tmurnom razdoblju došao je kraj – biti će više sunca i topline!!!
Full Article 2 minutes read

Tmurnom razdoblju došao je kraj – biti će više sunca i topline!!!

prognoza

Idućih dana srećom većinom suho, no ipak valja računati na povremene pljuskove za koje je najveća vjerojatnost i opet u najzapadnijim dijelovima zemlje. Tmurnom je razdoblju ipak kraj, bit će više i sunca i topline – optimistične su najave nakon što smo proteklih dana imali puno kiše, vjetra i neuobičajno niskih temperatura za ovo doba godine.

Što se tiče prognoze za četvrtak u unutrašnjosti umjereno i znatno oblačno ponegdje uz malo kiše. Prema kraju dana smanjenje naoblake. Ujutro ponegdje kratkotrajna magla. Na Jadranu djelomice sunčano mjestimice uz mogućnost pljuskova, osobito u Dalmaciji. Vjetar uglavnom slab, na sjevernom dijelu Jadrana početkom dana još umjerena bura, zatim zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najniža temperatura između 3 i 8, duž obale od 10 do 15, a danju malo toplije s najvišom temperaturom između 11 i 16, na moru od 18 do 21 °C.

Sutra se očekuje na Jadranu pretežno, a u unutrašnjosti djelomice sunčano. Uz umjeren razvoj oblaka ponegdje može biti kratkotrajnih pljuskova, osobito u gorskim krajevima. Vjetar na kopnu slab, na Jadranu slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 4 do 9, na Jadranu između 10 i 15. Najbiša dneva uglavnom između 17 i 22 °C.

s.kalajdžija/sjever.hr 16.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.