Now Reading:
Varaždinski salon odbio gelirati nokte krizmanicama!
Full Article 3 minutes read

Varaždinski salon odbio gelirati nokte krizmanicama!

gel nokti

Geliranje noktiju ne izlazi iz mode već dugi niz godina. Unatoč porastu trenda trajnog laka, brojne žene se za svoje važne prigode odlučuju se baš za gelirane nokte u raznim oblicima i bojama. Među prigodama na kojima si dodatno požele urediti nokte definitivno se nalaze vjenčanja, maturalne večeri, ali i krizme…

Sakrament potvrde u većini se mjesta obavlja u razdoblju između 8. razreda osnovne škole i 3. razreda srednje škole. Djevojčice su tada u dobi od 13 do 17 godina. Mnoge od njih za tu se prigodu žele posebno urediti i paze na baš sve detalje. Osim posebne odjeće i frizure, često se dogovara i svečani makeup te geliranje noktiju.

Takav pristup krizmi nerijetko nailazi na negodovanje i predmet je rasprave, a neki saloni ljepote ne žele raditi nokte djevojkama mlađima od 16 godina. Međutim, javna očitovanja o takvim temama uistinu su rijetka. O tome se ovih dana javno oglasio popularni varaždinski salon ljepote “Salončić” koji je na svom Facebook profilu objavio status: “Salončić svim krizmanicama želi sretnu svetu Krizmu. No djeca neka ostanu djeca. Uslugu geliranja noktiju vršimo osobama s napunjenih 16 godina.” – napisali su te zahvalili svima na razumijevanju.

Njihov post naišao je na maksimalno podijeljene reakcije. Dok su neke žene aplaudirale odluci salona i napisale kako ih je ovaj potez oborio s nogu, druge su optužile salon za neprofesionalizam i diskriminaciju mlađih cura. Kada smo i sami potražili komentar salona, na pozive nam nisu odgovorili.

Međutim, očitovanje vlasnice salona pronašli smo na Facebooku. “Zahvaljujem svima na odvojenom vremenu da nam ostavite pisani trag podrške. Zaista nismo imali lošu namjeru. Nismo jedini salon u gradu, i nemamo ništa protiv različitih stavova i mišljenja te smo apsolutno za to da ovisno o vlastitoj percepciji svijeta oko sebe, svatko bira na koji način će ostaviti svoj trag na zemlji. Volimo moderno, pratimo trendove i pružamo usluge uljepšavanja. Mladim djevojkama i zrelim ženama.” – napisala je vlasnica u komentarima.

www.sjever.hr/miss7.24sata.hr 14.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.