Now Reading:
Nogometaši Slaven Belupa igrat će prijateljsku utakmicu protiv U-21 reprezentacije Azerbajdžana
Full Article 2 minutes read

Nogometaši Slaven Belupa igrat će prijateljsku utakmicu protiv U-21 reprezentacije Azerbajdžana

slaven belupo

Nogometaši Slaven Belupa idućeg će utorka, 21. svibnja, igrati prijateljsku utakmicu protiv U-21 reprezentacije Azerbajdžana. Susret će se igrati u Šprtnom parku Odranci, slovenskom mjestu u blizini Lendave. Bit će to prilika da trener Ivica Sertić pruži šansu igračima koji su igrali manje u prvenstvenoj utakmici protiv Rudeša koja će se igrati dan prije. Mlada reprezentacija nalazi se u Sloveniji na pripremama, a naš joj je klub izašao u susret kako bi se što bolje pripremila za kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo.

No, prije toga očekuje ih utakmica 34. kola Hrvatski Telekom Prve lige gdje će odmjeriti snage s Lokomotivom, šestoplasiranom momčadi prvenstva. Utakmica će se igrati u srijedu, 15. svibnja, na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš s početkom u 16:00 sati.

Pravdu u susretu Slaven Belupa i Lokomotivedijelit će Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca,pomoćnici će mu biti Goran Pataki iz Đakova i Marjan Tomas iz Osijeka. Četvrti sudac utakmice bit će Dario Bel, također iz Osijeka.Marko Ilijašev iz Belog Manastira bit će delegat, dok će Alojzije Šupraha iz Splita biti kontrolor utakmice.

Tekst i foto NK Slaven Belupo 14.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.