Now Reading:
Atraktivni motori, stunt show i dobar rock – danas u Varaždinu i Biškupcu
Full Article 2 minutes read

Atraktivni motori, stunt show i dobar rock – danas u Varaždinu i Biškupcu

Rotary Club Varaždin 1181 po treći put sudjeluje u organizaciji jedne od najvećih Rotary a(tra)kcija u Hrvatskoj. Ove godine, za razliku od prethodna dva relija kada je bio polazište, Varaždin je – cilj.

Evo što poručuju rotarijanci:

„Pridružite nam se i donacijom podržite ovu jedinstvenu humanitarnu akciju. Dođite i uživajte u dobrom rocku i atraktivnim motorima u subotu 11. svibnja od 17,00 sati na Kapucinskom trgu! Zadržite dah uz stunt show najboljeg regionalnog moto akrobata Dejana Špoljara i njegov tim.
Prošećite do prostora Sajmišta Biškupec na Rock & Bike feštu uz AC/DC tribute band Godfathers i zvijezde večeri – Psihomodo pop!

Glavni organizator cijele akcije je Rotary Club Split Plus koji marljivo organizira već treći po redu međunarodni Rotary Moto Rally Plus, a sva prikupljena sredstva od kotizacija, donacija i priloga od kupnje prigodne majice namijenjena su udruzi sv. Bartolomej iz Knina.
Ovogodišnja ruta motorotarijanaca krenula je iz Splita, a put ih je vodio kroz Knin, Zadar, Pag, Senj, Grobnik, Delnice, Karlovac, Trakošćan, Prelog i kao cilj ima Varaždin u koji se dolazi u subotu u večernjim satima.
Uz Rotary Club Split Plus, u akciju su uključeni RC Kaštela, RC Zadar, RC Trakošćan, RC Prelog i RC Varaždin 1181 te motoklubovi BMW Dalmacija, BMW MK Varaždin, BMW MK Karlovac, MK Vuk Samotnjak, MK Barokeri, MK Mountain Riders, MK Paška Bura I IFMR Croatia bez čije pomoći akciju ne bi bilo moguće organizirati.”

www.sjever.hr 11.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.