Now Reading:
Varaždin maksimalno mobiliziran odlazi u Siget – navijači stižu u velikom broju
Full Article 3 minutes read

Varaždin maksimalno mobiliziran odlazi u Siget – navijači stižu u velikom broju

nk varaždin

Dobro znaju nogometaši Varaždina kako im je sutrašnji dvoboj protiv Hrvatskog Dragovoljca u Sigetu od izuzetne važnosti ako žele derbi prvenstva protiv Šibenika, 18. svibnja, dočekati s prve pozicije. Pritisak se osjeća na svakom koraku, ali pod tim pritiskom Varaždin igra cijelo ovo proljeće.

Svaka utakmica ovog proljeća bila nam je bitna i svaku smo igrali pod velikim pritiskom. Sada smo u dobroj situaciji, vodimo na prvenstvenoj ljestvici i o Šibeniku još ne trebamo razmišljati, već o Hrvatskom Dragovoljcu koji je prvi na redu. Moramo se maksimalno mobilizirati, pokušati napraviti što bolji rezultat kako bismo onda Šibenčane dočekali u što boljem raspoloženju i u toj utakmici riješili pitanje prvaka Druge lige – govori Karačićev pomoćnik Zoran Kastel.
Dragovoljac se do sada pokazao kao vrlo neugodna momčad koja je prošle jeseni u Varaždinu osvojila sva tri boda.
– Poput nas imaju nekolicinu starijih i iskusnijih igrača koji su im nositelj igre. Visoki su, agresivni u duelima i vrlo neugodni. Kada su i gubili utakmice, a gubili su vrlo tijesnim rezultatima, nitko ih nije nadigrao, pa tako niti Šibenik. Nemamo nikakvih tajni, dobro se poznajemo, moramo dati sve od sebe jer jedino tako možemo do rezultata.

Protiv Međimurja svoj prvijenac u dresu Varaždina postigao je krilni napadač Kristijan Fućak, igrač koji je ove zime stigao iz četvrtoligaša Grobničana.
– Svakom igraču golovi i dobra igra podižu samopouzdanje pa tako i meni taj gol puno znači. Mogu samo reći kako je atmosfera u svlačionici odlična, svi smo maksimalno koncentrirani na završnicu prvenstva, a naročito na sutrašnju utakmicu protivi Dragovoljca. Nadamo se najboljem – kratak je bio Fučak naglasivši kako nije imao problema s prilagodbom na drugoligaški nogomet i na sredinu u kojoj se odlično osjeća.
Manjih problema s ozljedama imaju Sambolec i Ćelić, ali svi vjeruju kako će biti spremni. Utakmica Hrvatski Dragovoljac – Varaždin igra se danas s početkom u 17 sati u Sigetu, a zanimanje navijača je veliko. Iz kluba poručuju kako je jedan autobus za navijače već popunjen, a prijave se i dalje moguće na klupskoj facebook stranici kao i u samom klubu. Polazak je u 14.45 ispred stadiona.

r.lukavečki/sjever.hr 10.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.