Now Reading:
Kokice pobjedom u lokalnom derbiju završile prvenstvo
Full Article 2 minutes read

Kokice pobjedom u lokalnom derbiju završile prvenstvo

koka

U posljednjoj utakmici prvenstva Koka je u lokalnom derbiju svladala Zrinski iz Čakovca 29:28 (12:16). Bilo je prilično izjednačeno prvih petanestak minuta, a onda su gošće uspjele prvo poluvrijeme završiti sa čak četiri gola prednosti. U nastavak su Kokice krenule puno odlučnije pa su za samo osam minuta napravile seriju 7:2 i prešle u vodstvo.

No igračice Zrinskog nisu ni pomislile na predaju i do kraja utakmice opet je bilo vrlo neizvjesno. Samo četiri minute prije kraja Zrinski je imao vodstvo od dva razlike (26:28), ali onda Kokice sa dva gola Suzane Furjan i jednim Jelene Blažek dolaze do vodstva 29:28. U posljednjem napadu Zrinski je mogao do boda, ali je Janja Tušek obranila udarac Ana Marije Gavrić. Koka je tako osigurala četvrto mjesto, a eventualno treće može dohvatiti samo u slučaju ako Trešnjevka sutra svlada Bjelovar na njegovom terenu, u što je teško povjerovati.

Najefikasnija kod Kokica bila je Suzana Furjan sa 7 golova, Katarina Mrazović i Jelena Blažek postigle su 6, Čurić i Domjan 4 te Jalušić i Jurčić po jedan gol. Vratarka Lea Beličev imala je 10 obrana, a Janja Tušek dvije. Kod Zrinskog Ana Marija Gavrić sa 10 i Lea Vukojević sa 8 golova bile su najefikasnije.

r.lukavečki/sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.