Now Reading:
Danas toplih 22 °C, a potom drugačije vremenske prilike
Full Article 1 minutes read

Danas toplih 22 °C, a potom drugačije vremenske prilike

prognoza

Pred nama su dva suha i relativno sunčana dana. Dobro ih iskoristite jer od nedjelje na dalje slijedi kiša koja bi trebala potrajati sve do kraja idućeg tjedna.

Danas nas očekuje djelomice, mjestimice na Jadranu i pretežno sunčano. Ujutro ponegdje na kopnu magla. Sredinom dana i poslijepodne mogući su lokalni pljuskovi, uglavnom u unutrašnjosti. Vjetar većinom slab, mjestimice umjeren jugozapadni, na moru i jugoistočni te poslijepodne zapadni i sjeverozapadni. Najniža jutarnja temperatura između 3 i 8, na Jadranu od 9 do 14, a najviša dnevna uglavnom između 17 i 22 °C.

Sutra, također djelomice sunčano, sredinom dana i poslijepodne mjestimice u unutrašnjosti uz mogućnost za pljuskove. Prema kraju dana porast naoblake sa zapada uz kišu ponegdje na sjevernom Jadranu i u gorju. Vjetar slab i umjeren jugozapadni, na istoku jugoistočni, a na Jadranu jugozapadnjak i jugo. Najniža jutarnja temperatura od 4 do 9, na Jadranu između 9 i 14 °C. Najviša dnevna od 18 do 23 °C, ponegdje u unutrašnjosti malo viša.

s.kalajdžija/sjever.hr/DHMZ

Input your search keywords and press Enter.