Now Reading:
Stradali 14-godišnji biciklist i 62-godišnji mopedist
Full Article 2 minutes read

Stradali 14-godišnji biciklist i 62-godišnji mopedist

policija

Jučer oko 10 sati u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba, izvijestili su danas iz Policijske uprave varaždinske.

Žena starosti 46 godina upravljala je osobnim vozilom Ulicom Otokara Keršovanija iz smjera Anine ulice u smjeru Supilove ulice. Dolaskom do raskrižja sa Supilovom ulicom, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, nije se vozilom zaustavila na znak obavezno zaustavljanje, već je vozilom ušla u raskrižje, kojom prilikom je oduzela prednost prolaska mopedu kojim je Supilovom ulicom iz smjera Merlićeve ulice u smjeru Ulice Vilka Novaka upravljao 62-godišnjak. Uslijed udara mopedist je pao na kolnik i zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Jučer oko 19.20 sati na državnoj cesti D2 u Varaždinskoj ulici u Poljancu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Dijete starosti 14 godina upravljao je biciklom bez zaštitne kacige biciklističkom trakom iz smjera Ludbrega u smjeru Varaždina. Biciklom je naglo skrenuo u desno preko kolnika, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, uslijed čega je došlo do udara prednjeg djela osobnog vozila kojim je desnom prometnom trakom u smjeru Varaždina upravljao 36-godišnjak, u desnu bočnu stranu bicikla. Biciklist je uslijed udara pao na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

www.sjever.hr/aktualno.hr 09.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.