Now Reading:
Dalić poručio – ‘Nema razloga za paniku, ali ima razloga za oprez’
Full Article 3 minutes read

Dalić poručio – ‘Nema razloga za paniku, ali ima razloga za oprez’

zlatko dalić

“Nema razloga za paniku, ali ima razloga za oprez. Moramo biti oprezni jer svaka momčad protiv nas igra sa 120 %, srebrni Vatreni mamac su svakome, svi se protiv nas žele dokazati i ako nećemo biti na svom visokom nivou, imat ćemo problema. Niti jedna reprezentacija u našoj kvalifikacijskoj grupi nije za zanemariti, to su nam pokazali i Mađari i mi moramo biti na visokom nivou ako mislimo biti prvi ili drugi u grupi, te na kraju proći grupu, što je i najvažnije u ovom trenutku. Nema panike, ali opreza mora biti” – izjavio je za Net.hr varaždinski izbornik Zlatko Dalić.

Izbornik nam se osvrnuo i na igrače. Poznato je da Dalić i njegovi pomoćnici sve prate, sa svima su u kontaktu, ništa se ne prepušta slučaju, posebno ne sad kad praktički više nemamo prava na kiks, ako se ne želimo dovesti u situaciju da nam se odškrinu vrata debakla…

“Obilazim igrače, idem kod njih, razgovaram… Evo, bio sam s Rebićem, idem sad s Lovrenom, pa s Kovačićem. Bio sam već s Lukom, Rakitićem, obilazim igrače, razgovaram, zovem, gledamo, pratimo, analiziramo svi skupa i čekamo da završe ta prvenstva, pa da se onda okupimo. Što se tiče trenutne forme igrača, uvijek može bolje.

Nama Wales dolazi u teškom vremenu, periodu, kad su igrači umorni od igranja za svoje klubove, nastupe u prvenstvima. Ti termini kad je pauza jako su nezgodni bili uvijek za hrvatsku reprezentaciju, ali eto nadam se da ćemo uspjeti u tih sedam, osam dana što ćemo provesti skupa, skupiti, zbiti redove, riješiti sve probleme koji nas muče, složiti momčad i na kraju pobijediti Wales”.

www.sjever.hr/Net.hr 09.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.