Now Reading:
U nesreći koja se dogodila u Čakovcu preminula vozačica automobila
Full Article 2 minutes read

U nesreći koja se dogodila u Čakovcu preminula vozačica automobila

policija

U srijedu, 1. svibnja, u Čakovcu, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka izazvao je prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala 63-godišnjakinja. Nesreća se dogodila kada je 63-godišnjakinja namjeravala skrenuti na kolni prilaz. Od siline udara drugo vozilo je odbačeno djelomično van kolnika, dok je prvo vozilo sišlo van kolnika, gdje je udarilo parkirani automobil čakovečkih registarskih oznaka. Vozač osobnog automobila koji je izazvao nesreću kretao se nepropisnom brzinom, a kasnije je utvrđeno da je u krvi imao 1.54 g/kg alkohola.

Oboje vozača, putnik iz drugog vozila, 66-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca i putnica iz prvog vozila 50-godišnjakinja s područja općine Dekanovec vozilom hitne pomoći prevezeni su Županijsku bolnicu Čakovec.

Na žalost, 63-godišnja vozačica je od zadobivenih ozljeda preminula, dok su kod vozača te putnika okvalificirane lake tjelesne ozljede. Na mjesto događaja izašla je zamjenica županijskog državnog odvjetništva koja je provela očevid uz pomoć vještaka za prometne nesreće i očevidne ekipe Postaje prometne policije Čakovec.

Vozač je uhićen te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog dijela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu nadležnom državnom odvjetniku.

www.sjever.hr 02.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.