Now Reading:
Prognostičari „odustali od snijega” – doznajte kakva je najnovija prognoza
Full Article 2 minutes read

Prognostičari „odustali od snijega” – doznajte kakva je najnovija prognoza

prognoza

Na sreću, prognostičari su (opet) promijenili predviđanja za dane koji su pred nama, a nova prognoza, iako nije baš povoljna, ne uključuje snježne pahulje.
Danas i sutra u unutrašnjosti će biti djelomice sunčano i toplije, ali ne posve stabilno, najavljuje DHMZ. Povremeno su mogući rijetki pljuskovi koji će biti češći sutra. Na varaždinskom bi području srijeda mogla proći bez kiše, a najviša će dnevna temperatura biti oko 18 Celzijevih stupnjeva.
Sutra će, ostvari li se prognoza, biti još stupanj, dva toplije, kod nas čak i sunčanije nego danas.

Od petka će biti oblačnije, mjestimice s kišom koja za vikend može biti i obilnija, uz osjetan pad temperature zraka. Što to znači? U petak nas očekuje 15, a u subotu 14 stupnjeva, dok bi u nedjelju temperatura mogla pasti na svega 7 stupnjeva. Vikend na varaždinskom području donosi puno kiše, stoga ne planirajte aktivnosti na otvorenom. Za sad!

Biometeorološka prognoza za srijedu
Promjenljivo i nestabilno vrijeme može kod osjetljivih meteoropata i kroničnih bolesnika uzrokovati manje tegobe. Neki se ljudi stoga mogu žaliti na umor, manjak koncentracije i slabije raspoloženje. Preporuča se lagana prehrana, tjelesna aktivnost i dovoljno tekućine.

ak/sjever.hr/dhmz 01.05.2019.

Input your search keywords and press Enter.