Now Reading:
Pogledajte kako izgleda totalno “rasplesani” Novi Marof
Full Article 3 minutes read

Pogledajte kako izgleda totalno “rasplesani” Novi Marof

ples

Petu godinu zaredom, Fitness plesni studio SRD „M-FIT” iz Novog Marofa organizirao je u nedjelju, 28. travnja, revijalnu plesnu produkciju „Rasplesani Marof”. Manifestacija se organizira povodom Svjetskog dana plesa, a ove je godine na pozornici dupkom ispunjene dvorane novomarofskog Kulturnog centra „Ivan Rabuzin” svoje plesno umijeće pokazalo više od 250 djece u dobi od 3 do 18 godina.

„Cilj nam je objediniti plesne skupine s područja Novog Marofa, napraviti tzv. plesni kolaž i prezentirati što sve mogu i znaju naši plesači, od predškolaca do osnovnoškolaca. Također, želimo ih povezati sa skupinama iz drugih dijelova Hrvatske pa su nam se ovoga puta pridružili plesači iz Varaždina, Čakovca, Ivanca i Zagreba, a posebni nam je gost bio Riječanin Marin Čačija, finalist popularne TV emisije Supertalent”, izjavila je voditeljica projekta, Marta Žugec Katalinić, magistra kineziologije.

Na „Rasplesanom Marofu” nastupile su skupine PS Vindi, UDT Gombalište, PK Ivančica, PS Vivona, Zemlja sreće, PK D&D, Cheerleading Livi te domaćini M-FIT. Upriličen je i glazbeni spektakl na bubnjevima, kroz afričke i balkanske ritmove Nikole Švende.

„Odlični plesači, posebno osmišljena scenografija, puno energije i dobrih vibracija i ovoga su puta oduševili publiku koja nam je svima velika podrška i poticaj u daljnjem radu. Ovaj plesni event okuplja roditelje naših plesača koji dolaze vidjeti napredak svoje djece, ali dolaze i ostali koji uživaju u ljepoti plesa, događaju koji doista, kako mi to volimo reći, ima dušu”, kazala je Žugec Katalinić.


I ove je godine „Rasplesani Marof” održan pod pokroviteljstvom Grada Novog Marofa te uz pomoć brojnih sponzora. Kao i svaki puta, i ovu kulturnu manifestaciju u Novom Marofu iz gledališta je pratio gradonačelnik Siniša Jenkač.

a.kučić/sjever.hr 30.04.2019.

Input your search keywords and press Enter.