Now Reading:
Nagrade na Cvijetu Zadra: Parkovi najkreativniji u originalnom spoju cvijeća i mora
Full Article 2 minutes read

Nagrade na Cvijetu Zadra: Parkovi najkreativniji u originalnom spoju cvijeća i mora

parkovi

Varaždinski Parkovi dobitnici su dvije nagrade na jubilarnom, 5. Cvijetu Zadra. Ovogodišnja tema izložbe bila je „Cvjetna bajka“, a Parkovi su se, unatoč nastupima komunalnih poduzeća s obale, pokazali najkreativnijima u originalnom spoju cvijeća i mora.Također, zadarski Nasadi, Zagrebački holding (podružnica Zrinjevac) i Parkovi, tri su najkreativnije tvrtke u oblikovanju prostora.

Izložba Cvijet Zadra održava se na zadarskoj rivi i domaćini ju smatraju važnim dijelom gradske turističke ponude, a 22 gredice i 40 tisuća sadnica će, istaknuto je na otvaranju izložbe, biti nezaboravna razglednica koju će brojni turisti poslati u svijet.

Nagradu su u ime Parkova primile djelatnice tvrtke Jelena Sekelj i Viktorija Cikač.

Koristili smo više-manje domaće, autohtono cvijeće iz zadarskoga kraja – lavandu, smilje i aloa veru i kombinirali sa sezonskim cvijećem zbog živosti boja – pojasnila je po primitku nagrade Viktorija Cikač.

Nagrađeni nastup svoje tvrtke na zadarskoj izložbi komentirao je i direktor Parkova, Alen Runac.

Lijepo je osvajati nagrade u jakoj konkurenciji iz branše, a biti u Dalmaciji najbolji za spoj cvijeća i mora je sjajno. U Parkovima nastojimo biti maksimalno kreativni za sve prigode. Neovisno radi li se o uređenju grada, groblja ili o izložbama, a veliki i zahtjevan posao uređenja hortikulture najekskluzivnijeg hotela u Hrvatskoj, rovinjskog Grand Parka, bio je osobiti izazov – rekao je Alen Runac.

s.kalajdžija/sjever.hr 30.04.2019.

Input your search keywords and press Enter.